zondag 27 februari 2011

Balans

Ik denk bijna met weemoed terug aan de eerste maand: alles lekker in balans. Da's nu mooi over. De afgelopen drie dagen drie maal een borrelperiode. In vaktermen: enig boezemfibrilleren.
Eerste keer na een lekker bad. Dan denk je dus: het zal wel iets te warm geweest zijn. Ging gelukkig vanzelf weer over tijdens de slaap.
Tweede keer na niks, vlak voor het naar bed gaan. En bij het gaan liggen wordt het alleen maar erger. Dus er uit, extra (sota)lolletje en wachten tot het werkt. Doet het eigenlijk niet, ondanks paar uur wachten op de bank. Goh, wat is er weinig interessants op al die 30 TV kanalen zo midden in de nacht.
Derde keer vanmorgen héél vroeg, gecombineerd met het gevreesde gepruttel-in-de-longen. Vocht dus. Dat gepruttel kon eigenlijk niet uitblijven. De nauwkeurig bijgehouden vochtbalans stond al een paar dagen op meer intake (niet meer dan 1.5 l hoor) dan output (met moeite een half litertje). Ondanks de extra plaspil van donderdagavond.
En in te veel vocht heb ik helemaal geen zin, zeker niet zo vlak voor een korte vakantie elders. Dus ik wil extra hulp bij de output!

Geen opmerkingen: